Tuesday, December 29, 2009

"Bathory"























2008 HD Hinne: 2/5

Monday, December 28, 2009

Muugasadam Movie Database



No nii, Andres tegi ka endale blogi..yee..

Siin siis natsa "modifeeritud" blogi pilt.












Wednesday, December 23, 2009

"Avatar"























2009 KINO 3D Hinne: 3/5

Sunday, December 20, 2009

"2012"























2009 KINO Hinne: 2/5

Thursday, December 17, 2009

"Fat City"























1972 DVD Hinne: 4,5/5

"Jennifers Body"























2009 HD Hinne: 2/5

Wednesday, December 9, 2009

"East Side Stories" Gang Life in L.A

Tutvustan siis jälle ühte raamatut, mis riiulites elab. Seekord ei ole tegemist koomiksiga vaid foto-dokumentaal raamatuga. Raamatus olevad fotod on pildistatud professionaalse fotograafi
Joseph Rodriguezi poolt.
















Raamatust leitavad esseed on Ameerika-Latiino tänavaelust ja sealsest kultuurist ning nende autoriks on Rubèn Martinez . Lisaks on siin veel Luis Rodrigueze poolt tehtud intevjuud kohalike elanikega, mis aitavad koos fotodega mõista ja näidata gängide elu L.A's (O.G's - Original Gansters, Eastside Bishops, Evergreen, Florencia 13, Marianna jne).
















Raamatus kajastatud teemad on karmid ja samas väga kurvad, peegeldades inimeste elu, kellel ei olegi võimalik gängide tegevusest eemale hoida vaid kes on sunnitud juba väga noorena lapsepõlvest loobuma ja integreeruma gängidesse. Terve raamat jälgib põhiliselt n.ö peakarekterit "Chivot" ja teda ümbritsevat elu, kajastades siis nii gängide vahelist võitlust, raha teenimist ja perekonna elu.































Väga omapärane "pildi" raamat, mis oma lühi-intevjuude ja jutustavate fotodega tutvustab karmi kuid igapäevast tänavaelu. Raamatut laenas mulle üks väga hea sõber Rootsist, kes täna elab just Ameerikas. Soovitan asja uurida lähemalt! Natsa pilte ka siis, nagu ikka.
















"Flickan Som Lekte Med Elden" - "The Girl Who Played With Fire"























2009 HD Hinne: 3/5

Saturday, December 5, 2009

"Sin City" Library Edition presentatsioon I ja II.
















Mõtlesin, et vahepeal tutvustan ka koomikseid, mis mul kogus on. Osadest populaarsematest koomiksitest tuleb välja n.ö "Absolut" versioone: Absolute Collectors Editions ja Library Editions. Nende kõige suuremaks kriitikaks on loetud, et nad on rasked ja teevad tänu sellele lugemise natsa keeruliseks, aga samas pakuvad väga suurt formaati kvaliteetpaberi peal ja palju extra materjali. Seekord tutvustan ma Sin City Library Editionit 1 ja 2.































Näiteks Ops mainis mulle et Sin City on välja ilmunud Eesti keeles!! See on väga tore üllatus, sest see koomiks on tõesti hea ja omapärane. Library edition koosneb siis kahest boxist, mis sisaldavad kõik 7 volüümi plus extra Frank Milleri Sin City kunsti ja "making of" raamat. "The Art Of Sin City".












































Igal osal on ka kaasas orginaal vihik versiooni esi kaante kunstist. Siin siis natuke pilte sellest kogumikust. Mõlemad boxid kaaluvad kuskil 5,3 Kilo!







































"9"























2009 HD Hinne: 2/5

"Mary and Max"























2009 HD Hinne: 5/5

"Paper Heart"























2008 HD Hinne: 2.5/5