Thursday, December 25, 2008

Destiny - A Chronicle of Death Foretold



Conan: Book Of Thoth





Pliiatsi töö on Kelley Jonesi poolt (Batman & Dracula).
Conan : The Book of Thoth räägib siis deemoni usust "Stygia", ( See roheline ussimoodi Lizard esimesest Conan filmist) ja kuidas ta maapeale ilmus. Suht tobe ja boring storyline. Kelly Jones teeb siin ok töö.

Batman & Robin - The Boy Wonderer


Frank Miller ja Jim Lee yhinevad. (2 minu lemmikuid artiste). Ytlesin Opsile et ei ostnud seda sest kriitika selle uue coomiksi kohta on väga paha olnud. Öeldakse et see on Frank Milleri "Big Fuck You to the comic industry". Yhesõnaga ilge pask meelega. Aga heh, ojoj, vaata mis ma siit oma riiulist järsku leian, kui mitte just "ze" Batman & Robin - Ze Boy Wonderer. Cräääp! Pole veel jõudnud lugeda aga lohutuseks on ju see et Jim Lee joonistus stiil on maailma yx parim mu meelest.

Wisp



Mr Richard D James (Aphex Twin) labelist Rephlex tuleb artist "Wisp". Väga lahe ja meloodiline IDM, telekamängu musa meenutades aga tugevate ja kryptiliste rytmidega. Koolikaaslane Ivan soovitas. Tänud! Siin siis albumid: Nrthndr ja Honor Beats.

Adventures of Druuna (series)



Scott Hampton's "Spook House 1 & 2"







Fantastiliselt joonistatud. Dark ja spooky täiega. On ka loetud ta ammu ilmunud Batman: Night Cries. Lyhikesed aga ilusad, synged ja täitsa head.


Absolute Sandman vol 4

Strain series 1-5

Crying Freeman 1-5



Viimased puuduvad B.P.R.D

Nr 8 - "Killing Ground"

Osa NR 10 tuleb Mais 2009 - "The Warning"

Viimased puuduvad B.P.R.D

Puuduv osa NR 7 " Garden of Souls"

Natsa coomikseid mida saab varsti lugeda



Scud - The Whole Shebang..

786 lehega tellis. Robot mõrvarist jne..




Yoyo..

..avasin ka lolli blogi, kuhu siis vahepeal toksin mida vaadanud ja mida lugenud ja kuulanud ja maiteamis veel.. Opsi idee on hea..nagu päeviku pidamine..