Sunday, September 13, 2009

"Neo Geo MVS" Arcade kabinet läks müüki. :-(














































Aeg on siis käes et maha müüa mu Neo Geo arcade mängukas! Asi osteti 1997 ja siis on sinna mänge juurde ostetud. Mängu kassetid on umbes 4 korda suuremad kui super nintendo omad ja Neo Geo on ültse 2d masinate kuningas. Täiesti töötav "coin slot" ja "back lit marquees"!
Nii et kellel huvi on andke teada aga masin asub rootsis. Byebye Neo Geo. Buhhuu. :-((

Siin näiteks üks mängudest: Waku Waku 7 - (Marurun VS Tesse)


Waku Waku 7

7 comments:

  1. Ai! See on jälle see asi, mida paari aasta pärast kahetsed, et maha müüsid.

    ReplyDelete
  2. Hull masin see :O
    Mis hinda küsid?

    ReplyDelete
  3. Opstops> Võib küll olla nii ja nigu nii ongi aga asi on nii suur ja rootsis ja kõik mul seal kolivad ära. olen sunnitud. :-( Aga kunagi, kui aeg õige saab läbi neo-geo foorumi tellida uue!

    Pez> Masin on kift ja kaalub kuskil 200kg. Mõnna treppist alla või ülesse tassida. Kunagi ostsin selle 10k rootsi krooni eest ja see oli ilma mängudeta ja täna müüsin ta ära 6400 sekiga ja mängudega. Kahju küll aga ei saanud muud moodi. Mäletan veel seda aega kuidas ma plekki kogusin ja seda ostu ootasin..

    ReplyDelete
  4. Kuram. Soodne hind :(
    Aga mis teha. Ise tahaks hirmsasti mõnda Sega Naomi 2 hardwarega masinat, need üsna kompaktsed ja mängud ka üsna lihtsalt vahetatavad.

    ReplyDelete
  5. Jahh.. mängud mis läksid on juba ise väärt kuskil 6k, ostja sai masina pea aegu ilma rahata. Naomi 2 on väga ilus. Mäletan et sõbrad ostsid endale Jaapanis naomid. Naomil on vist palju nuppe vaja kuigi ta peaks olema JAMMA ühendusega. Virtual fighter ja sega rally jne..sweet.

    Tegelt saaks ise ka ehitada kui natukenegi puutööd oskaks. Netis on olemas mitmeid joonistusi kuidas ise nikkerdada. Paljud teevad ka MAME kabinette aga need on siukesed mitte 100% sama tunne.

    ReplyDelete