Thursday, February 4, 2010

"Popeye" - Game & Watch - Nintendo-Panorama-
























Üks päev Rootsis, kuskil 2002, läksin prügi ära viskama ja samal ajal leidsin selle Popeye prügi kastist. Kriime täis aga töötab ilusti. Pataka luuk oli ka olemas. Vahepeal veab.


6 comments:

  1. See on küll positiivne vedamine. Ma olen väga sarnaselt leidnud Pokemon Red'i Game Boy'le. Mängisin selle ka kohe läbi. Tundub, et mõned asjad tulevad ise õigete inimesteni.

    ReplyDelete
  2. Tasub isegi prügikastides ringi hulkuda! Kunagi isegi leitsin Game Cube aga sellel oli luuk katgi ja pilti ette ei võtnud. Samas läksid kontrollerid ja AC adapter kasutusse. Kui mõtlema hakkad kõikide mängude peale mis ära visatakse sest nad on vanad või esimese katsetusega ei tööta, teeb see hinge kurvaks.

    ReplyDelete
  3. Netis leidub lugusid Gamestopi või taoliste poodide töötajatelt, kes on pidanud olema tunnistajaks, mida tehakse tagasi ostetud haruldaste mängude karpidega või mahakandmisele minevate komplektidega, sest poe reeglid näevad seda ette. Ja youtube on piiramatu allikas, kui tahad nautida erinevate konsoolide purustamisi. Millegipärast on need kirjutatud lood rohkem hinge läinud, sest kui mõni tattnokk ennast haruldase konsooli peal välja elab, on see lõppude-lõpuks vaid tema enda probleem.

    ReplyDelete
  4. Jahh paratamatu. Kui mingi rikas tattnokk lõhub Metal Slug ühe Neo Geo AES ära siis on seda fantastiliselt raske vaadata. Kuna neid on vist kokku 500 tükki siin maamuna peal.

    ReplyDelete
  5. Jeah! Ma mäletan seda mängu kuskil aastalt 1993. Mängisime seda sama naabripoisside juures.

    ReplyDelete
  6. Nii tore on lugeda, et mäng mis tehti 1983 ikkagi töötab lastele 1993.. ehk siis kümme aastat hiljem. :-)

    ReplyDelete